Bloemen, acryl en etsen

Mijn bloemenpagina, net zoals mijn selfies alles door elkaar jaartal en technieken, de meeste zijn wel etsen en acrylwerken, zoals de eerste rij zijn etsen van 1998 tot 2004.

Wat grappig, met de bloemenwerken bezig te zijn, kwam ik dit stukje over mijn werk in een tijdschrift tegen uit 2003, een ontzettend aardig geschreven stukje, ik was helemaal in de wolken. Een tijdschrift dat heette Passe Partout, met leuke uitgaansberichten zowel in België als Nederland. Het berichtje, nou ja berichtje? een hele pagina die over mij ging, hoe ik werk, en welke techniek ik gebruik, hoe vaak ik verhuisd was, en misschien uiteindelijk in Zuidzande waar ik toen woonde, een vaste plaats zou houden. Helaas liep het weer allemaal anders. Net zoals nu.

Toch meer bloemen, gemaakt dan gedacht, het is beslist de moeite waard om weer eens door je etsen, acrylwerk te struinen, zo kom je nog eens wat tegen.

En met het oog op bijna valentijnsdag kan zeker een bloemetje niet ontbreken.

Wat staat het toch gezellig, de bloemetjes, nu nog mooie lijsten om alles heen, dan komt alles beter tot zijn recht. De lijsten die ik gebruik zijn al over de twintig jaar oud, dus er mag best eens wat nieuws gebeuren.