2017


Al een tijdje staar ik,  naar een tegel waar mijn lantaarn op staat, een tegel met een marmer effect, waar je als je daar oog voor hebt, voorstellingen uit kunt halen, zoals dit bijzonder diertje ponti, eindstadium nog niet bereikt, Achtergrond een oude etsplaat.

Dit weekend wat gevogeld, soms lukt het, soms denk je poeh, nu het laatste is dat zo. Maar we gaan gewoon weer verder, En we zien wel.


Natuurlijk ging ik verder, tenslotte moeten er vier goede etsen uit de bus vallen, gelukt?

ja dat is een vraag, maar ik voel me wel voldaan.

De nieuwe techniek, werkt toch het beste met een oude ets plaat. Hoewel met plexiglas was toch een hele andere ervaring, echt hard werken.

Deze combi ets, had ik al eens eerder uitgeprobeerd (zonder vogel), ik was toen niet tevreden, maar soms moet je gewoon niet te diep gaan. Deze ets geeft een goed beeld wie ik ben.

Eindresultaat blauwe roos, het zijn wel uitprobeer werken, maar of ik echt nog een keer weer deze hele stap ga maken oeff, En of het beter gaat worden, daar heb ik mijn twijfels over. Als je het niet probeert, weet je het niet. De afmetingen zijn 70/70 cm. Met lijst minstens 100/100 cm

Rode roos,

Een detail uit een groot werk, gemaakt op plexiglas met droge naald techniek en de technieken die ik op mijn vorige etsen heb gebruikt. alleen die op plexiglas kunnen werken, bv andere inkt/verf, een eigengemaakt product.