Jaar 2023 niet zoveel gewerkt, mijn dochter had een leuk idee boekleggers maken mam, zogezegd zogedaan.

Het hondje is een creatie uit mijn jeugd, en gebruikt als ontwerp voor mijn boeklegger.

💕

Schetsjes
Schetsjes

Schetsboekje, kinderen toen ze jong waren.

Schetsjes, plaatsje
Schetsjes, plaatsje

Wel wat schetsjes vanuit mijn plaatsje gemaakt, alles rustig aan.

Lavendel in het voorjaar gekocht,  goudsbloemen gezaaid, het streepkokerbeertje zat voor mijn raam, zo'n mooi beestje. Ook gezien op de rugkant, wel mooi, maar niet zo apart als de zijkant, net een sprookje. 
Schetsjes, plaatsje
Schetsjes, plaatsje

Het plaatsje is klein, maar prima voor inspiratie. De bloempotjes van opa (2) die ik vanaf 2002 met elke verhuizing meesleep, soms vind ik ze oei lelijk en soms krijgen de bloempotjes nieuwe plantjes, en dan ben ik weer helemaal gelukkig.Tja...

Het tomaatplantje had maar één groene tomaat, ik schetste en maakte de tomaat maar rood, zo denk je aan een tomaat, dus geen oogst.

Het viooltje groeide zomaar tussen de andere planten verrassend. 

Boekleggers 2023
Boekleggers 2023

Misschien wel te veel boekleggers gemaakt, op naar een nieuw project in 2024.